SEO vriendelijk schrijven

Optimaliseer de teksten op uw website voor betere vindbaarheid

 

Wat is SEO vriendelijk schrijven?
SEO vriendelijk schrijven is het zodanig formuleren van de teksten op uw website, dat uw pagina's beter vindbaar zijn in zoekmachines. Belangrijk hierbij is het verwerken van relevante zoekwoorden in titels en teksten, waarbij de leesbaarheid intact blijft.


Waarom SEO vriendelijk schrijven?
SEO vriendelijk schrijven is een integraal onderdeel van ieder SEO traject. De resultaten van betere teksten op uw site kunnen spectaculair zijn. Betere vindbaarheid resulteert in meer (gratis) bezoekers op uw site. Als de teksten ook aanzetten tot actie, leveren deze bezoekers ook nog eens meer op!


Wat kan App-Men Solutions voor u betekenen?
App-Men Solutions werkt met ervaren externe SEO schrijvers die zich goed kunnen inleven in uw doelgroep en de juiste balans weten te vinden tussen een goede zoekwoord dichtheid en converterende webteksten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Technieken

Door het gebruik van de nieuwste technieken zijn wij in staat de hoogste kwaliteit te leveren. Onze websites maken gebruik van PHP i.c.m. Zend Framework met Smarty als template engine.

Meestal wordt er gebruik gemaakt van een Mysql server om uw data in op te slaan. Voor de front-end van uw website wordt gebruik gemaakt van (X)HTML met CSS en JQuery voor dynamische en interactieve websites.