Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO).


Wat is linkbuilding?

 

Linkbuilding is het opbouwen van meer inkomende links naar uw website door het aanvragen van links bij relevante websites en door het posten van berichten op relevante blogs en fora.

 

Waarom linkbuilding?
Linkbuilding resulteert in meer (gratis) bezoekers op uw website. Enerzijds doordat internetters de link volgen en bij u terecht komen. Anderzijds, omdat meer en betere links resulteren in een hogere PageRank, waardoor uw website beter scoort in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Hiermee is linkbuilding een cruciaal onderdeel van ieder SEO traject.


Wat kan App-Men Solutions voor u betekenen?
App-Men Solutions kan  u het linkbuilding proces uit handen nemen. Wij hebben overzichten met relevante website en onderhouden contact met veel webmasters.

Technieken

Door het gebruik van de nieuwste technieken zijn wij in staat de hoogste kwaliteit te leveren. Onze websites maken gebruik van PHP i.c.m. Zend Framework met Smarty als template engine.

Meestal wordt er gebruik gemaakt van een Mysql server om uw data in op te slaan. Voor de front-end van uw website wordt gebruik gemaakt van (X)HTML met CSS en JQuery voor dynamische en interactieve websites.