Websites

U wilt een website laten maken? Dan bent u hier aan het juiste adres.

 

App-Men Solutions ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites voor zowel particulieren als bedrijven. En door de kleinschalige aanpak van een eenmansbedrijf kunt u hier uw website laten maken tegen zéér lage kosten.

 

Alle websites maken standaard gebruik van een CMS. Door dit CMS kunt u op eenvoudige wijze zelf te teksten en navigatieitems wijzigen op uw website. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij het onderhoud voor u verrichtten.

 

Met ruime ervaring in webdesign zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet. Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of uitbesteden, hier kunt u de website laten maken die aan uw wensen voldoet. Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Webshops en e-commerce

E-commerce is het kopen en verkopen van producten en diensten via internet. Ieder jaar stijgt het aantal verkopen via online webshop. Wij hebben ingespeeld op deze trend door het ontwikkelen van een online winkelmodule. Deze online winkelmodule kunnen wij integreren in uw bestaande website. 

 

De online winkelmodule maakt het voor u mogelijk om op efficiënte manier zaken te doen via het internet. Het is voor u eenvoudig artikelen, afbeeldingen en prijzen van artikelen toe te voegen of te wijzigen. Onze webwinkels ondersteunen o.a. Ideal en Paypal. Tevens is het mogelijk om pakbonnen en facturen uit de webwinkel te genereren en gebruik te maken van het voorraadbeheer systeem dat standaard in onze webwinkel zit.

Technieken

Door het gebruik van de nieuwste technieken zijn wij in staat de hoogste kwaliteit te leveren. Onze websites maken gebruik van PHP i.c.m. Zend Framework met Smarty als template engine.

Meestal wordt er gebruik gemaakt van een Mysql server om uw data in op te slaan. Voor de front-end van uw website wordt gebruik gemaakt van (X)HTML met CSS en JQuery voor dynamische en interactieve websites.